browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Teaparty & lakenskrekk…

Posted by on 15/12/2012

Dagene her i Guangzhou går fort. Veldig fort! Vi har allerede vært her snart en uke. Livet med Lina har vart 5 dager og like mange netter. Nettene blir til tider litt for innholdsrike, men hvem kan vel motstå ei blid jente som bare vil pludre og leke i timesvis. Gjerne om natta! Innsovningen foregår i lotusstilling på gulvet her på hotellrommet, før vi løfter henne forsiktig til sengs når hun har sovna skikkelig godt.

 

En natt våkna Mamma av at det var teselskap i senga. “Teen” ble servert fra Frøken Linas flaske og over i en lekekloss. Gjesten var hennes gode venn Badeanda. De sippet begge høylydt av “koppene”… Hun er så stille så stille. Lett da å gå glipp av at teselskapet har begynt,  når man ligger og purker og sover! Om natta spiller det ingen rolle hvem som er samman med henne, så dette får heldigvis Mamma og Pappa fordelt ganske bra:O)

Dagen i dag begynte klokka 0400. Frøken Lina syntes at dette var et helt passe tidspunkt å starte dagen på, så Mamma var sammen med henne til 0600, før Pappa tok over frem til det var på tide å ta frukost klokka 0800. Man blir jo litt “slækk” utover dagen når man starter så tidlig, så dagens fantastiske parkbesøk foregikk sovende i Ergosele for Linas del.

  

Vi voksne fikk med oss flotte tropiske vekster. Mange “Ni hao” og “Hello” kom vår vei. Det er tydelig at mange fascineres av oss og våre kinesiske barn. I går kom jeg “i snakk med” en eldre kinesisk mann som hadde et jevngammelt barnebarn på armen og. Når han fikk bekreftet at barnet vårt er kinesisk og at hun nettopp har blitt adoptert, så sa han “Thank you!” utallige ganger. Selv fikk jeg bare sagt “Ni hao” (Hei). Lina sjarmerte med å vinke med badeanda i handa!

Skrytet av dette fantastiske barnet vil ingen ende ta, så blir det FOR MYE, så er det bare å “skifte kanal”;O)

Før avreise kjøpte Pappa en flott Emmaljunga vogn. Planen var å få brukt den mye både til skogs og i byen. Denne jenta er/har blitt SÅ flink til å gå, så frykten er at vi må selge den på FINN for halv pris. Hun går og går og går og går. Med tanke på benlengden, så er det ikke noe å si på farta heller!! Vi går i parker, vi går i trapper, vi går til Starbucks (ved hotellet) og i går gikk vi den lange veien til restauranten. Da var både far & datter fin i farta, så de tok helt av ved bordet med tromming med spisepinner, klasking på bordet og frydefulle hyl. Et herlig far & datter øyeblikk, som vi heldigvis fikk festa på film. Pappa har sluppet “inn i yttergangen” nå. Hun har skjønt at han er en gøyal fyr, som finner på mye rart & uventet. Dagens fremskritt er at hun alltid har sett etter ham hvis han har gått bak oss. Klem & kos har han til gode, men vi håper å komme dit før hjemreise. Nå blåser de såpebobler og tøyser og fjaser. Hun ler en skikkelig god latter når han får boblene til å sprekke på nesa hennes!

Livet med barn gjør at tiden flyr, så etter at de foregående linjene ble skrevet har vi Skypet med Besta (m. flere!), spist og gått tur. På denne turen skulle Pappa ta en avstikker for å handle. Da frøkna oppdaga at Pappa var borte, gråt hun sin såreste gråt. Tårene ville ingen ende ta! Hver dag gjør hun store fremskritt og dette var et av de viktigste…

4 Responses to Teaparty & lakenskrekk…

 1. Maj Britt Aam Hamre

  Kjære Lisbet. Vart kjend med bloggen gjennom Linda/Tove. Må få gratulere med lissjeprinsessa, ei nydelig lita jente dokke har fått 🙂 Tenk for ei lykke <3 Guri malla kor eg unne dokke dette! Ja, no blir livet snudd på hovudet, men det blir berre kjekt.. Lykke til framover. Kanskje eg leitar dokke opp til sommaren når vi skal til Enebakk på besøk 🙂
  Stor klem frå Maj Britt

 2. Anita

  Gratulerer så mye til dere begge to! Lina virker som ei fantastisk jente som passer godt sammen med dere 🙂

  God tur hjemover til Norge, og ha en flott og ny julefeiring med hjerteknuseren deres!

 3. Turid Karlsbakk

  Hei begge to. Gtatulerer så mykje med vesle Lina!! Fantastisk kjekt å lese bloggen. Så godt og rørande skrive. Eg har levd i spenninga lenge i lag med mor di Lisbeth, og eg gled meg i lag med dåkke. Ha ei god jul alle tre!!
  Helsing frå Turid.

 4. ToveHD

  Så kjekt å sjå at ting går seg til, litt etter litt! Tenkjer at det ikkje går så lang tid før Lina benyttar seg av alle moglegheiter ho har til å tvinne papsen rundt lillefingeren! For eit nydeleg vesen ho ser ut til å vere! Gler oss til å treffe henne! No er det vel ikkje lenge før de vender nasen heim – god reise!

  Stor klem!

Leave a Reply