browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Slik ble livet for alltid forandret…

Posted by on 12/12/2012

Man vil jo helst ikke ordlegge seg klisjeaktig, men kjenner at det er lett å falle i den grøfta nå. 10. desember 2012 var livet som vi har kjent det over og livet med Lina Youjiang begynte. En nydelig liten, men bestemt engel har kommet inn i livet vårt. Mammahjertet og Pappahjertet svulmer, men det siste døgnet har hatt flere fasetter i seg, både for store og små. At hun hadde et skeptisk blikk, skjønte vi allerede når vi fikk de første bildene 1. november 2012. At hun skulle velge seg ut en av oss, var også noe vi hadde hørt om, men som er vanskelig å forberede seg på. Ting gikk i Mammas favør denne gangen. Sorgen over å forlate det som var kjent for henne kom i bølger og daler denne kvelden, men det var Mamma som skulle løfte. Mamma skulle holde. Mamma skulle trøste. Mamma skulle i det hele tatt gjøre alt. Hun får en tydelig rynke i pannen når Pappa kommer for nært. Vanskelig for store og vanskelig for små. Men vi har et triks i ermet!! Pappa ordner med maten. Dette er deres arena. Mat er for godt til å la NOE komme i veien! Hun har ikke rynket på nesen av noe vi har tilbudt så langt.

Selv om vi bare snakker om vel et døgn, så er det likevel ikke få ting som har funnet veien ned i den vesle magen. Dagens frukost bestod av stekt egg, pølse, melon og tomat. Her spiser vi opp smitt & smule, så det ble store protester da måltiden ble forsøkt avsluttet FØR hele tomaten var fortært. I kveld har vi vært på en god kinesisk restaurant og der bæljet far & datter i seg nudler, wok,stekt kål,dumplings, samt sterke soyasauser som gikk ned på høykant. De avsluttet kvelden med sviskegrøt, for vi har kommet i tanker om at den jo skal ut igjen all denne maten…

For oss er hun en engel som opptar all tid for øyeblikket, så kontakten hjemover har vært sparsom, men unntak av telefoner til våre egne mødre. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger, så mange lykkeønskninger og vi gleder oss så veldig å komme hjem og vise henne frem! I mellomtiden så har vi fantastiske dager her i Kina. Hotellet vi bor på er fantastisk på alle måter. Vi har ikke sett makan til verken standard eller størrelse ! Et 20 meters fossefall er det vi har utsikt til ved frukostbordet. Dette er selvsagt mindre viktig for oss nå, men det er trygt og godt å oppleve god service og comfort når man er en ny familie med de utfordringer som det innebærer!

Siste døgn er gått med til å besøke kontorer: Først adopsjonskontoret for å fortelle hvorfor vi ønsker å adoptere, hvor mange barn vi har fra før, og om vi lover og forsikrer å ikke misbruke eller forlate henne.

Så bar det videre til notarius hvor en ypling på et par-og-tyve stilte oss spørsmål omhvorfor vi ønsker å adoptere, hvor mange barn vi har fra før, og om vi lover og forsikrer å ikke misbruke eller forlate henne.

En kort pause gikk med til en legesjekk før vi dro videre til politikammeret for å søke om pass til prinsessen. En halvtimes ventetid før selve det formelle tok under 60 sekunder: Vi hadde knapt rukket å finne oss til rette i plaststolene før vi fikk beskjed om at vi var ferdig.

Deretter fikk vi utdelt The Red Book – et dokument som sier at hun nå på alle måter er vår. Endelig!

Frem til nå har vi vært tilbakeholdne med å legge ut bilder av henne, men nå kan vi gi litt frislipp. Her er noen herrrlige bilder fra de siste døgnene:

5 Responses to Slik ble livet for alltid forandret…

 1. Linda Halse Digernes

  Så NYDELIG ho er! Skjønn lita trulte, som får det godt med herlige foreldre. Hugsar då vi var 4 veker i Thailand på ferie i 2008. Sannah var 1 år, og eitt av para vi fekk god kontakt med, var to norske foreldre som nettopp hadde henta jenta si i Bangkok. Dei brukte dei påfølgande vekene til å gjere seg kjende med jenta i rolige omgjevnadar.
  Nyt dagane i Kina med godjenta. Ho er jammen bra heldig!

 2. Áslaug

  Yndislegar myndir og mikið er hún Lina falleg, algjör gullmoli. Enn og aftur innilega til hamingju með dóttur ykkar. Eigið góða daga í Kína. Knus og klem 🙂

 3. Maj Runa

  Ser helt skjønt ut; GRATULERER, nok en gang! 🙂

 4. Maya G

  Herlig historie og nydelege bilder<3

 5. Malin

  Så utrolig glad på deres vegne Lisbet, Jon & Lina!!!!! Dette blir ei fantastisk jul for dere 🙂 Carpe dièm <3 Stor klem Malin

Leave a Reply