browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Siste kveld bare vi to

Posted by on 09/12/2012

Da er altså siste kveld hvor vi to er bare vi to tilbakelagt. Vi sto opp 16:00 og organiserte oss litt før vi tuslet ned i baren. Her møtte vi de 3 andre norske parene, smakte på det lokale ølet og pratet sjiit. Deretter bar det til en indonesisk restaurant hvor vi bestilte et utall lekre retter: Fritert blekksprut, satayspyd, kylling i karri, okseskjøtt i en mørk saus, stekt ris, gul kokt ris, spicy kylling og flere andre ting jeg ikke husker.

Til gildet gikk det med 6 store flasker kinesisk øl.

Etter maten tuslet vi tilbake til hotellet. Nå er vi på rommet hvor noen har vært innom med frukt og roser til oss. Klokka er 22:03 lokal tid og det er på tide å legge seg. Vi har fått ca 4 timer søvn siste halvannet døgn så det er greit å bli uthvilt til i morgen.

Frokost i morgen er 09:00.

One Response to Siste kveld bare vi to

  1. Linda Halse Digernes

    Så kjekt å følge bloggen, Lisbet og Jon! Vi er mange som gler oss over kvar einaste oppdatering. Lukke til med det første møtet 🙂 – Linda HD

Leave a Reply