browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Da to ble til tre

Posted by on 10/12/2012

I går kveld tuslet vi til sengs ca 22:00: Jetlag og lang reisevei hadde tatt på. I løpet av natta våknet vi flere ganger, men tvang oss til å sovne igjen. 08:10 ringte klokka, men snooze-knappen er av og til litt for kjekk. Neste gang Jon så på klokka var 09:15. Opp og hopp, på med klærne, av med skjegget og ned i frokostsalen før serveringen stengte.

Papirarbeid ble gjort og kopier ble tatt før vi tuslet ut i storbyen Guangzhou: Etter Beijing og Shanghai er dette Kinas tredje største by. Babyting ble kjøp inn og praktiske ting ordnet før vi 13:45 møttes i lobbyen for avreise til hentestedet. Her er gjengen i bussen:

Vel fremme kom vi inn i en sal full av folk: Amerikanere, kinesere, nordmenn og andre. Noen drev med ørkesløs venting, andre fikk barn, andre igjen prøvde å få til første tilknytning med hylskrikende barn.

Guiden vår hadde gitt oss rekkefølgen vi ville få våre barn i, og Lisbet og jeg var først ute. Etter en stund kom en mann og en dame med ei lita knette og prøvde å forklare henne høylydt med store bevegelser at dette er Ma Ma og Pa Pa. Hun hadde ikke noen problemer med Lisbet, men trakk seg unna med en morsk rynke i panna når jeg prøvde å hilse på henne. Denne jenta godtar ikke hvemsomhelst uten videre – og bra er det.

Hun fant seg etter hvert godt til rette på fanget til Lisbet mens jeg tryllet frem bokstavkjeks, eplebiter, rosiner og cheerios. Så lenge jeg var en kilde til mat var jeg akseptert.

Mens Lisbet skiftet på Lina snakket jeg med de to fra barnehjemmet og fikk noe nformasjon – men ikke mye. Det lille jeg fikk ble skrevet ned i en bok i påvente at Lina skal bli gammel nok til å forstå.

Så satte vi kursen tilbake til hotellet, nå med fire unger.

Etter litt mer mating: Nestlé spaghetti med kjøttsaus trakk jeg meg tilbake for å gjøre papirarbeid sammen med de andre mens Lisbet badet Lina.

Når jeg kom tilbake var Lina sovnet på brystet til Lisbet. En søt liten engel ligger nå midt i dobbeltsenga og sover. Hun glipper med øynene når det skjer noe, så hun blir ikke flyttet til barnesenga i natt i alle fall.

Oppi alt dette kom Lisbets koffert endelig til hotellet. Lisbet har nå fått klesskift og gode greier og er godt fornøyd.

I morgen tidlig 08:45 setter vi kursen til notarius for å formalisere adopsjonen. Vi setter på klokka 07:30 – hvis ikke ei viss lita prinsess vekker oss før…

 

19 Responses to Da to ble til tre

 1. Linda Halse Digernes

  Fantastisk!!! <3

 2. Annette

  Gratulerer til alle tre:)

 3. Aase Elise Castberg

  Gratulerer så masse med den vesle prinsessa! Blir rørt av både å lese og se bilde! 🙂

 4. Wivi hansen

  Tårene renn veldig her no. Eg minnast så godt då systra og svogeren min henta Amalie Hong frå akkurat den same provinsen i Kina. No er Amalie 10 år og har vorte ei sterkm snill og veldig omtenksom jente. GRATULERER til begge to. De gjeng nok både spennande og gode dagar i møte. Helsing Wivi

 5. Maj Runa

  Fantastisk! Gratulerer så mye. 🙂

 6. Else Marie Ressem

  Gratulerer så mykje 🙂

 7. Anne Anita Lillebø

  Gratulerer!!!

 8. Frode Digernes

  Fantastisk !!! Gratulere så masse. Nyt kvar ein dag!

 9. Tore Aase Brekke

  Gratulerar! Her i Bergen feirar me dei gode nyhenda!

 10. Irene Tønnessen

  Gratulerer så inderlig .Du stråler på bildet Lisbet.<3

 11. Ellen Bjørdal Eikenes

  Gratulerer so mykje!

 12. Iris og Geir Simon

  Gratulerer!

 13. Målfrid Halse

  Gratulrer:)

 14. Bjørg Kragset

  Kor kjekt å lese om dette! Lykke til!
  Helsing Bjørg

 15. elviras drops

  Så herleg! Blir heilt rørt, endeleg, endeleg har dokke blitt foreldre!
  Stor, varm klem til dokke begge:-)

 16. Áslaug

  Þetta eru bestu fréttir í heimi elsku Lisbet og Jon, ég fékk nú bara tár í augun þegar ég sá þig Lisbet knúsa prinessuna ykkar. Innilega til hamingju kæra fjölskylda, það er sko ekki hægt að hugsa sér dásamlegri jólagjöf 🙂 Stórt knús frá okkur öllum í Miðfelli 🙂

 17. Else Britt

  Så fantastisk å lese denne rørende historien!:)Gratulerer fra meg, og lykke til! Klem fra Else Britt.:)

 18. Monica Solhjem

  Berre heilt herlig!!

 19. Tom Inge

  Og der kom det jamen noen tårer fra meg og! Vi følger med !

Leave a Reply