browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Utsjekk ny drakt [Dykk 12]

Posted by on 21/09/2010

Lysaker, 21.9.10

Mye kan gå galt med en ny drakt, spesielt når man er uerfaren, så jeg kontaktet Dykkersport og ba om bistand. Kristoffer Fjeldså stilte opp og gikk i vannet sammen med meg og en annen dame som også trengte oppfølging.

Det ble mye kaving og høyt luftforbruk: Det var første dykk på halvannet år og jeg var veldig usikker.

Det var dårlig sikt langs kaia (ca 2 m) og jeg skjønte ikke helt hvor vi skulle. Kristoffer svømte frem og tilbake mellom meg ved kaia og dama som lå langt utpå og tok bilder. Han ville gjerne samle oss, men jeg skjønte ikke hvor vi skulle og dama svømte sin egen sjø. Han var litt irritert når vi kom opp – med god grunn 🙂

Men drakta funket fint den og nå skal det dykkes igjen.

Dykket varte 14 minutter og maks dybde var 15 m. Vanntemperaturen var behagelige 14 grader på bunnen.

Leave a Reply