browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Drakt ankommet

Posted by on 10/08/2010

Endelig! Drakten fra Seaskin er levert på døra. Jeg har tatt fri fra jobben for å kunne ta imot pakken.

Som en liten unge på julaften pakker jeg ut alle deler og legger dem sirlig side ved side. SPENNENDE!!!

Jeg plukker opp vams, hette, drakt, kniv. Studerer voks og olje for glidelåsene og alt det andre som følger med.

Den må prøves. Nå. Så jeg tar på vamsen (tykk kjeldress for at man ikke skal fryse) og deretter drakten. Sitter nesten som et skudd! Skulle ønske jeg hadde valgt litt større sko og at den var 1 cm videre over skuldrene. Ellers perfekt.

Det er varmt i drakten. August-sola steiker utenfor og jeg begynner å svette. På tide å ta den av igjen. Opp med glidelåsen og dra hodet ned gjennom halsåpningen. Halsen henger nå bak nakken som normalt. Men nå merker jeg virkelig problemet med litt for trange skuldre. Jeg får ikke vippet blidelåsen over venstre skulder, og det er nøkkelen for å kunne få av drakten.

Jeg setter meg ned på kne foran en dør og prøver å bruke dørhåndtaket til å vippe av drakten. Nix. Får ikke tak.

Så ringer Lisbet: “Hei! Jeg er på bussen og er der om 10 minutter. Har du fått drakten? Var den fin?”. Joda, drakten er fin den, og jeg holder på å prøve den akkurat nå. “Så flott! Henter du meg?”. Ja, det kan jeg vel altids. Jeg får meg liksom ikke til å si at jeg ikke får den av. Teit, teit, TEIT!

Så når Lisbet går av bussen sitter jeg i bilen, med drakten på og svetten siler. Hun setter seg inn. “Så fin den var. Vi må en tur innom butikken. Jeg må ha melk og noen ting til.” Så da kjører vi til butikken og jeg venter i bilen. En unge går forbi og ser rart på meg. Det er varmt ute og bilen blir et drivhus. Inni bilen sitter jeg med dykk kjeldress og dykkerdrakt. VARMT!

Så kommer Lisbet, og vi kjører fort hjem. Etter litt plunder får hun drakta over skulderen. Samme problem med vamsen, så jeg må ha hjelp til den også.

Fantastisk følelse når alt endelig er av og jeg kan kjøle meg ned.

Men drakten er kommet, den. Nå skal det bli dykking igjen!

Leave a Reply