browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Fjerde dykk

Posted by on 07/04/2008

7. april 2008, Koh Ha Lagoon, Thailand

Siste dykk på kurset. Denne gangen svømte vi hele veien rundt en klippe. Maks tillatte dybde for dette kurset er 18 meter.

Jeg svømte av gårde oppslukt av fisk- og planteliv, farger og en helt fremmed verden. Jeg tok bilder av alt mulig og holdt følge med de andre.

Plutselig så jeg ikke de andre. Hvor i alle dager…? Så kikket jeg opp. Der, mange meter over meg var de. Jeg kikket på dybdemåleren: 23 meter.

Så kikket jeg på klokka. Klokka?!? Auda! Jeg hadde glemt å ta av klokka – igjen. Der fikk jeg bevist at den er vanntett ned til 23 meter i alle fall.

Jeg pumpet litt mer luft i BCDen og steg opp til de andre. Er ikke sikker på om Jaap vet hvor dypt jeg er. Han sa i alle fall ikke noe…

Vi så: Pustulose wart slug (snegle), cuttlefish (blekksprut), coral banded cleander shrimp (reker), cushion star, crown of thorns starfish, coral cod rock.

Sjekk dykkerbildene mine så finner du bilder av mange av disse.

I dykkerloggen min står det “Best dive so far!!

Dykket varte 48 minutter og offisielt var jeg “bare” nede på 18 meter. Totalt hadde jeg da 3 timer og 16 minutter under vann så langt.

Leave a Reply